UUSI NETTISIVU JA KESÄN AUKIOLO

Toiminta • 12. Kesäkuuta 2019

Tampereen Sydänyhdistyksen nettisivut uudistuvat kesän aikana, kun siirrymme Sydänliiton ylläpitämään järjestelmään. Tästä syystä näille sivuille ei tehdä enää päivityksiä. Tarkemmat tiedot yhdistyksen toiminnasta, kuten kerhoista, yleisöluennosta, liikuntaryhmistä ja verenpaineen mittaustapahtumista tulevat näkyviin elokuun alussa uudelle sivustolle. Alustavat tiedot ovat näkyvissä tällä Ajankohtaista-palstalla: Syksyn 2019 toiminta – uusi liikuntaryhmä käynnistyy jäsenille. Uudistuksen myötä sivun ilme ja osoite muuttuvat.

Tampereen Sydänyhdistyksen toimisto on suljettuna 21.6.-7.7.2019. Koska olemme mukana monenlaisessa toiminnassa ja tapahtumissa, toimistolla ei ole säännöllistä aukioloaikaa. Olet tervetullut tutustumaan toimistoon ja toimintaan! Voit sopia tulostasi ottamalla yhteyttä tampere@sydan.fi tai p. 045 127 4467.

Oikein mukavaa ja liikunnallista kesää!

Kuva: Suomen Sydänliitto/ Anna Kara