Unelmien liikuntapäivä 10. toukokuuta! Tule Sinäkin!

Toiminta • 24. Huhtikuuta 2018

Kohta se on, perinteinen Unelmien Liikuntapäivä. Helatorstaina 10. toukokuuta lähdetään ensi kertaa joukolla Taivalpirtille. Siellä odottaa mahtava luonto ja paljon eirilaisia aktivitetteja.

Tule aistimaan kevät!

UNELMIEN LIIKUNTAPÄIVÄ HELATORSTAINA 10. 5. klo 12-16

Taivalpirtti avaa porttinsa ja kutsuu kaikkia ulos ja liikkumaan. Tervetulleita ovat lapselliset ja lapsettomat, parilliset ja parittomat. Kaikki!

Ohjelman voi valita mielensä mukaan tai keskittyä aistimaan kevään tuoksuja, ääniä, metsän ja ehkä jäiden lähdön.

Tarjoamme ohjatusti mm: geokätkeilyä, sauvakävelyä (omat sauvat mukaan!), ”Mielipolun” kaikille asteille, pihapelejä ja terveyspisteen.

Lapsille: Taivaltajien ohjaajien metsäinen huvipuisto, leikkejä. Etsitään  Metsähosulia ja taivalluskoira Ruuti tulee rapsutettavaksi. Viritelläänpä vielä metsäbändikin, joo kai!

Makkaraa saa paistaa nuotiolla ja myynnissä on muurinpohjaplättyjä, kahvia ja pullaa sekä

makkaraa. Omat eväät sallittuja.

Bussikuljetus Keskustorilta Vanhan kirkon luota klo 11 ja paluu klo 15. (5€, alle 12 vuotiaat vanhempien seurassa ilmaiseksi.)

Tapahtuma Taivalpirtillä, Savontie 653, klo 12-16. Parkkipaikalta opastus ja reipas kävely pirtille. Äideille tiedoksi, että rattaillakin pääsee perille. Sään mukainen vaatetus!

Seremoniamestarina Erkki Ropo ja hanuristi ja liikuttajina Tampereen Taivaltajat ja Tampereen Sydänyhdistys.

En ole ihminen