Pojat -äijät - miehet!

Toiminta • 26. Helmikuuta 2018

Kun miehen mieli voi hyvin, niin sydänkin voi hyvin.

Pojat-äijät-miehet!

Tampereen Sydänyhdistys vastaa huutoon: meiltä on toivottu toimintaa miehille. Pohditaan yhdessä, mitä ideoita voisimme lähteä porukalla toteuttamaan.

 Tule keskiviikkona 7. maaliskuuta Kumppanuustalo Artteliin 2. krs. klo 18.30 (Salhojankatu 42).

 Kokoamme osallistuvaa ja osallistavaa porukkaa, jolle yhdessä oleminen ja tekeminen tuo uutta särmää elämään, avaa silmiä ja tuulettaa ajatuksia.

 Emme keskity sydämeen, mutta hyvä porukka hoitaa myös sydäntä. Tutustutaan uusiin asioihin, tekemiseen, ihmisiin. Tehdään sitä, mikä on kiinnostavaa ja kivaa. Puhutaan asiat halki, poikki ja pinoon.

 Nyt olisi tosi tärkeätä, että tulisit kertomaan, mitä Sinä haluaisit? Olisiko se vaikka kohtaaminen tai tekemistä:

 - uransa lopettanut huippu-urheilija, miten arki muuttui

- miksi kunnon mies haluaa nukkua ulkona, metsässä pitkin vuotta

- suru, se on kasvun paikka – vai onko?

- ennakkoluulot, kannattaa kohdata

- pilkillä sujuu paremmin

- rillattuna se on parempaa

- sydämellisesti, mutta sykkeellä

- sääli on sairautta, mutta entä, jos on sairas

- miesten vuoro, mikä se on

Tai jotain ihan muuta!

 Tule ja tuo kaverisikin! Kahvia ja pullaa tarjolla!

 Paikalla kokoonkutsujat:

Antti Aalto, Heikki Kamunen ja Juhani Wiio

 

Kommentit

jenny cloud 14.04.2018 11:45

Tämä on todellinen elämänkokemus tohtori Ewanin kanssa, joka auttoi minua pelastamaan avioliitoni tekemällä minulle raskauden loitsun. Nimeni on jenny pilviä ja i somalikselta, mutta tällä hetkellä asuu manchesterissa. mieheni ja olen ollut naimisissa yli 6 vuotta. Meillä ei ollut lapsia. Mieheni ei ollut tyytyväinen tähän, koska olemme yrittäneet monien vuosien ajan olla lapsi, jonka ajattelimme antavan, mutta ajatus ei ollut paras meille. mieheni puhui jopa avioerosta! pelkäsin menettää aviomieheni 3 kuukautta sen jälkeen, kun mieheni alkoi puhua avioerosta, näin viestin facebookissa, joka kertoi spell casterista siitä, kuinka hän auttaa ihmisiä erilaisista ongelmista ja hänen nimensä on tohtori Ewan. Lähetin hänelle sähköpostia sähköpostitse osoitteella covenantsolutiontemple@gmail.com, selitin hänelle kaiken ja hän kertoi minulle, ettei huoli. Olin innoissaan, hän lohdutti minua sanoillaan, hän kertoi minulle, että aiomme tehdä raskauden loitsun, pelkäsin, mutta minulla ei ollut muuta vaihtoehtoa. hän kertoi minulle, mitä tehdä ja tein sen. hän todella teki rakkauden loitsun, hän antoi minulle varmuuden siitä, että tulen raskaaksi 2 päivää, ajattelin hän leikkiä. tämä on 11. kuukausi kokouksen jälkeen tohtori Ewan, nyt minulla on joukko kaksosia, poika ja tyttö. Jumala siunaa teitä, tohtori Ewan, kiitos siitä, mitä olette tehnyt minulle. Ota yhteyttä ja tule tapaamaan tohtori Ewania, jos menet läpi elämän vaikeuksia, kuten minä, joka kuljin läpi covenantsolutiontemple@gmail.com ja käy verkkosivuilla osoitteessa http: //allwomenstalk.com/p/58034af4f725a97d108b4569 tai soita tai lisää hänet watsappiin +2349078040531. siellä on vielä todellisia ihmisiä auttamassa ihmisiä. covenantsolutiontemple@gmail.com on yksi heistä. hän myös auttaa arpajaisissa voittaa myös, jos haluat voittaa arpajaiset nyt myös yhteyttä hänelle

Kommentoi

En ole ihminen