Sydänleikatut

Leikatut kokoontuvat viikoittain eli neljä kertaa kuukaudessa, torstaisin Monitoimitalo 13 mainioissa tiloissa. Kahvittelemme ja suunnittelemme teatterikäyntejä ja leppoisia retkiä. Vuoden kohokohta on perinteinen kesäretki.

Tänä kesänä tutustuimme Jyväskylään, kertoo kerhon vetäjä Risto Mäkelä. Myös tuetut lomat ja niihin hakeutuminen on yhdessä hyvä tehdä. Jo se, että yhdessä suunnitellaan ja mietitään virkistyslomia, piristää ja aktivoi.

Sydänleikattujen kerho on toiminut jo vuodesta 1982 lähtien. Uskollisimmat jäsenet ovat viihtyneet kerhossa jo parikymmentä vuotta. Onpa mukana yksi alkuperäisjäsenkin. Kerholaisia on nelisenkymmentä, ja mukaan mahtuu tietysti uusiakin jäseniä.

Erilaiset ihmiset ovat kerhon sykkivä ydin. Ja uudet jäsenet tuovat aina tullessaan kiinnostavia näkökulmia. Tervetuloa mukaan!

- Parasta kerhomme toiminnassa on vapaamuotoinen yhdessäolo kahvittelun merkeissä. Ja tietysti huippuasiantuntijoiden esitykset. Kun asiantuntija tulee puhumaan suppeahkolle ”omalle” joukolle, saamme myös syventävää keskustelua aikaiseksi.

Kokoontumiset ovat aina torstaisin. Ja osoitteemme on Monitoimitalo 13, Satakunnankatu 13 (käynti Pellavatehtaankadun puolelta).

Ryhmän vetäjänä on Risto Mäkelä. Soittele ja kysy lisää puh. 040 536 6422.

KEVÄÄN 2017 OHJELMA:

Kevään ohjelma käynnistyy aloitustapaamisella 12.1.2017 klo 17.00.

Ryhmä ei poikkeuksellisesti kokoonnu 2.3.2017. Muu ohjelma ilmoitetaan myöhemmin.