Sydänystävien kerho (ent. Sydänleikatut)

Yhdessäolo piristää ja aktivoi. Tavoitteena on hyvä ja iloinen mieli.

Sydänystävät  kokoontuvat viikoittain, tiistaisin klo  11 Tampereen vertaistukikeskusen tiloissa, Mustalahdenkatu 19 D. Kokoontumisten aikana mm. vaihdetaan kuulumisia, pidetään tietokilpailuja,kuunnellaan  vieraiden alustuksia ja lopuksi  aina kahvitellaan. Lisäksi käydään yhdessä teatterissa ja retkillä. Sydänystävät pelaavat Bocciaa tiistaisin klo 14.30 alkaen Koskikodissa, osoitteessa Rongankatu 8.

Erilaiset ihmiset ovat kerhon sykkivä ydin. Kerholaisia on nelisenkymmentä, ja mukaan mahtuu uusiakin jäseniä, jotka tuovat aina tullessaan kiinnostavia näkökulmia. Tervetuloa mukaan!

Ryhmän vetäjänä on Risto Mäkelä. Soittele ja kysy lisää puh. 040 536 6422.

KEVÄÄN 2018 OHJELMA:

Kevään ohjelma käynnistyy aloitustapaamisella 9.1.2018 klo 11.00.

Helmikuussa, laskiasitiistaina,  ulkoillaan ja paistetaan makkaraa Niihaman retkeilymajalla.

14.2. Tampereen teatteri, Cats- musikaali.

9.5. Retki Helsinkiin, kohteina mm. Eduskuntatalo ja Sydänliitto.

Muu ohjelma, kts. tapahtumat.

Sydänystävien kerho

Yhdessäolo piristää ja aktivoi. Tavoitteena on hyvä ja iloinen mieli.
Sydänystävät kokoontuvat viikoittain, tiistaisin klo 11 Tampereen vertaistukikeskusen tiloissa, Mustalahdenkatu 19 D. Kokoontumisten aikana mm. vaihdetaan kuulumisia, pidetään tietokilpailuja,kuunnellaan vieraiden alustuksia ja lopuksi aina kahvitellaan. Lisäksi käydään yhdessä teatterissa ja retkillä. Sydänystävät pelaavat Bocciaa tiistaisin klo 14.30 alkaen Koskikodissa, osoitteessa Rongankatu 8.
Erilaiset ihmiset ovat kerhon sykkivä ydin. Kerholaisia on nelisenkymmentä, ja mukaan mahtuu uusiakin jäseniä, jotka tuovat aina tullessaan kiinnostavia näkökulmia. Tervetuloa mukaan!
Ryhmän vetäjänä on Risto Mäkelä. Soittele ja kysy lisää puh. 040 536 6422.
KEVÄÄN 2018 OHJELMA:
Kevään ohjelma käynnistyy aloitustapaamisella 9.1.2018 klo 11.00.
Helmikuussa, laskiasitiistaina, ulkoillaan ja paistetaan makkaraa Niihaman retkeilymajalla.
14.2. Tampereen teatteri, Cats- musikaali.
9.5. Retki Helsinkiin, kohteina mm. Eduskuntatalo ja Sydänliitto.
Muu ohjelma, kts. tapahtumat.